2018-2021. Innovation Networks for Cork, Resins & Edibles (INCREDIBLE). Aromatic and Medicinal Plants iNet.
- 2022. Organització de la visita de la cooperativa Tzoumakers per intercanviar experiències amb organitzacions catalanes de l’àmbit agroecològic i forestal.
2020-2022. Nous Escenaris de Producció industrial de Planta Aromàtica i Medicinal als sistemes agraris tradicionals de Catalunya – PAMinCAT
- El projecte pretén analitzar el comportament de diferents varietats comercials d’un conjunt d’espècies de plantes aromàtiques i medicinals (PAM) que podrien cultivar-se a escala comercial en diferents escenaris agraris de Catalunya.
- Valoració de les sortides comercials: https://pamincat.ctfc.cat/resultats/informe-de-mercat/
2022-2023. BIOMARKETS. El Solsonès, una mirada als bioproductes. Projecte d’Especialització Competitivitat Territorial (PECT).
- Objetiu: impulsar el procés de transició cap a un model basat en la bioeconomia a partir dels recursos naturals endògens de lesa comarques com a vector de cohesió social i generador de noves economies productives (cadenes de valor) de valor afegit.
- Operacions:
- IN-BIOXARXA: un nou model en xarxa de bioproductes de muntanya
- LAB-CT&BIOMARKET_MEETINGPOINT
- Productes:
- Serveis d’assessorament i transferència tecnològica orientat al sector i als emprenedors
- Fitxes de Nous Itineraris productius per introduir plantes aromàtiques i medicinals
- Model d’aprovisionament dels recursos endògens de la comarca.
- Infraestructura (Lab-Centre de Transformació punter) i un entorn d’Innovació científico-tecnològic (BioMarket_MeetingPoint) per a l’experimentació: equipament d’assecatge, destil·lació i extracció.
- Pla de viabilitat per a la introducció de bioproductes en comarques de muntanya.
- Serveis d’innovació, desenvolupament i de KTT (transferència tecnològica) al voltant de la infraestructura científica (Lab-Centre de transformació).
- Eines informàtiques creades especialment per reforçar l’impacte i la transferència al sector