
2018-2021. Innovation Networks for Cork, Resins & Edibles (INCREDIBLE). Aromatic and Medicinal Plants iNet.
- 2022. Organització de la visita de la cooperativa Tzoumakers per intercanviar experiències amb organitzacions catalanes de l’àmbit agroecològic i forestal.
2021-2022. Innovació agroforestal a les muntanyes del Baix: Alternatives productives en el context de canvi climàtic. Finança: AMB-Àrea Metropolitana de Barcelona
- Participació en reunions amb tècnics dels municipis de Sant Climent de Llobregat, Torrelles i Vallirana
- Elaboració de fitxes de presentació d’alternatives productives:
- FITXA 3: Recol·lecció silvestre d’espècies aromàtico-medicinals i de verd ornamental
- FITXA 4: Cultiu de plantes aromàtiques i medicinals
- FITXA 6: Espais i activitats lúdico-divulgatives al voltant de les plantes aromàtico-medicinals

2022-2023. BIOMARKETS. El Solsonès, una mirada als bioproductes. Projecte d’Especialització Competitivitat Territorial (PECT).
- Objetiu: impulsar el procés de transició cap a un model basat en la bioeconomia a partir dels recursos naturals endògens de lesa comarques com a vector de cohesió social i generador de noves economies productives (cadenes de valor) de valor afegit.
- Operacions:
- IN-BIOXARXA: un nou model en xarxa de bioproductes de muntanya
- LAB-CT&BIOMARKET_MEETINGPOINT

- Productes:
- Serveis d’assessorament i transferència tecnològica orientat al sector i als emprenedors
- Fitxes de Nous Itineraris productius per introduir plantes aromàtiques i medicinals
- Model d’aprovisionament dels recursos endògens de la comarca.
- Infraestructura (Lab-Centre de Transformació punter) i un entorn d’Innovació científico-tecnològic (BioMarket_MeetingPoint) per a l’experimentació: equipament d’assecatge, destil·lació i extracció.
- Pla de viabilitat per a la introducció de bioproductes en comarques de muntanya.
- Serveis d’innovació, desenvolupament i de KTT (transferència tecnològica) al voltant de la infraestructura científica (Lab-Centre de transformació).
- Eines informàtiques creades especialment per reforçar l’impacte i la transferència al sector