Nova base de dades de maquinària de plantes aromàtiques i medicinals

El Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals del Programa de Bioeconomia i Governança del CTFC ha elaborat una base de dades de proveïdors de maquinària i equipaments, amb informació detallada dels models més aptes per al processat de les PAM.

La base de dades es consultable a través de l’Observatori Forestal Català (OFC) i es pot accedir a través de: http://www.observatoriforestal.cat/maquinaria-pam/.

L’espai està organitzat de forma que permet una cerca per tipus d’equipament (assecadors, destil·ladores, extractors, post-collita, processadores d’herba seca i recol·lectores), acotant per escala (de petita a gran) i el tipus de sistema emprat. Un cop seleccionat es carrega una fitxa amb les dades de contacte de l’empresa i les característiques de l’equipament.

Més informació

Per a complementar aquesta informació, en els propers mesos s’organitzaran diferents jornades demostratives de maquinàries adreçades a agricultors i emprenedors que vulguin dedicar-se al cultiu i/o elaboració de productes a base de PAM:

Col·lecciona els punts de llibre:

punt llibre 1 punt llibre 2

punt llibre 3 punt llibre 4

  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter