HERBARTIS: el material del projecte ja està disponible a internet

HERBARTIS: el material del projecte ja està disponible a internet

El projecte ERASMUS+ HERBARTIS va finalitzar a finals d’agost i les guies i el material elaborat durant els dos anys de projecte ja està a punt.


La valuosa publicació d’ERASMUS + HERBARTIS,  “Directrices de metodologías de formación y recomendaciones técnicas para el reconocimiento de la producción artesanal de hierbas“, junt amb tot el material formatiu (curs en linia, videos, resums de seminaris, conclusions de treball col·laboratiu, informs de visites d’empreses, etc.) estan ja disponibles a internet, en els diferents idiomes del projecte: espanyol, italià, portuguès, francès e inglès. Aquesta eina educativa útil i completa està enfocada a tots els productors, tècnics, empresaris, formadors i estudiants en el camp de les plantes aromàtiques i medicinals, i es pot descarregar lliurement a l’enllaç: https://herbartis.wordpress.com/reports.

El projecte

“HERBARTIS – Formació per adults en producció artesanal de plantes aromàticas i medicinals”, és un projecte ERASMUS+ aprovat per la Comissió Europea en el marc del programa 2014-2020 KA2 Asociacions Estratègiques, implementat entre 2015-2017 i dedicat a enfortir noves vies d’educació i formació de productors de plantes aromàtiques i medicinals.

El país líder del projecte ha estat Espanya, representat pel CTFC “Centre Tecnològic Forestal de Catalunya”. Els altres socis: d’Espanya, IRTA “Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries”; de França, UESS “Université Européenne Senteurs et Saveurs (UESS)”; de Portugal, ADCMoura “Associação para o Desenvolvimento do Concelho de Moura”; i d’Itàlia, la Asociación “Le Terre dei Savoia” i CRA-FSO “Consiglio per la ricerca in agricoltura e l’analisi dell’Economia agraria – Unità di ricerca per la floricoltura e specie ornamentali”.