Cursos y jornadas 2014

LEYENDA: AO actividad organizada CI comunicación invitada CO comunicación oral

  • Moré, E. Recol·lecció silvestre de plantes aromàtiques i medicinals (Recolección silvestre de plantas aromáticas y medicinales). Clase magistral en la Escuela de Capacitación Agraria del Solsonès. Olius, 7 de febrero 2014. CI
  • Moré, E. Elements abiòtics, biòtics i antròpics. Introducció a la botànica i a les plantes medicinals (Elementos abióticos, bióticos y antrópicos. Introducción a la botánica y a las plantes aromáticas y medicinales). Curs d’interpretació i educació ambiental. CTFC. Solsona, 28 de març de 2014. CI.

  • Moré, E., Garnatje, T., Rigat, R., Vallès, J. Un receptari medicinal del Ripollès de principis del segle XX. Edició crítica i comentaris. (Un recetario medicinal del Ripollès de principios del siglo XX. Edición crítica y comentarios). VII Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana (VII Jornadas de Etnobotánica en lengua catalana). Llívia, 4-6 julio 2014.
  • Melero, R. Opcions productives d’un recurs escàs: Arnica montana» (Opciones productivas de un recurso escaso: Arnica montana). Jornada tècnica PATT, El cultiu d’àrnica i altres plantes medicinals. Boí, 7 de julio 2014. CI.
  • Cristóbal, R. El conreu del safrà (El cultivo del azafrán). Jornada tècnica PATT, La producció del safrà a Catalunya. Belltall, 2 de agosto 2014. CI.