Projectes d’aprofitament silvestre 2018

Valorització de les plantes aromàtico-medicinals silvestres: Gestió sostenible de la biodiversitat vegetal i desenvolupament socioeconòmic de les zones rurals de l’espai SUDOE- ValuePAM

http://www.valuepam.eu/


  • 4a Reunió del projecte a Mértola (Portugal), de 16-17 gener 2018. Valoració de les activitats de análisis i implementació de projectes pilot, i programació de la difusió de resultats al territori. Visites a Herdade de Vale Covo, en Corte Sines, al Parc Natural Vall del Guadiana; i la fàbrica de primera transformació del CEVRM, soci del projecte, a Castro Verde. Es tracta d’explotacions experimentals de domesticació d’espècies silvestres autòctones de PAM, que tenen el doble objectiu de mantenir la biodiversitat i millorar la rendibilitat comercial d’aquestes espècies, contribuint a l’economia local a través de la valorització comercial d’un recurs autòcton.


  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter