Projectes de transferència 2016

HERBARTIS – Adult Training on Handicraft Production of Medicinal and Aromatic Plants (2015-1-ES01-KA204-015718) – programa Erasmus+ 2014-2020. Acció clau KA2 “associacions estratègiques en formació per adults”. Durant el 2016 s’han realitzat les següents activitats:

 • Reunió intermèdia a Moura (Portugal), els dies 26-28 d’abril 2016.
 • El desenvolupament del curriculum, programa i material formatiu del curs on-line transnacional sobre producció, transformació, elaboració de productes i comercialització de productes alimentaris artesans a base d’herbes.

HERBS 4 YOUTH – Herbal initiative for Youth to bridge the Ocean. Erasmus+ Capacity building.

 • Reunió inicial a Bratislava (Eslovàquia), del 4-6 d’abril 2016.
 • Identificació de tipus de formació no formal en el camp del cultiu i processat de plantes aromàtiques i medicinals, per a millorar l’accés al treball dels joves en països d’Amèrica central (Costa Rica, Jamaica, Brasil).
 • Desenvolupament de materials formatius, i testat i implementació d’activitats de formació.

TRUMAP – Networking and Dialogue on Black Truffles and Medicinal and Aromatic Plants. Civil Society Dialogue between EU and Turkey – EuropeAid

 • Foment de les relacions entre el sector productiu de Catalunya i les regions turques d’Aegean i Mediterrània, per a intercanvi de coneixement i experiències en la producció de productes forestals no fusters.

Itineraris forestals terapèutics. Diputació de Lleida

 • Implementació de 2 itineraris forestals a les comarques del Solsonès i l’Alt Urgell, junta amb l’entitat Acció Natura, per a tirar endavant una xarxa de boscos terapèutics on implementar “banys de bosc”.
 • Realització de sortides amb personal sanitari, empreses i associacions de salut i de natura per a avaluar els itineraris i la realització de banys de bosc.

Veure vídeo sortida

Assessorament tècnic a la producció agroforestal de plantes aromàtiques i medicinals. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

 • Servei d’atenció a demandes de informació sobre aspectes empresarials, agronòmics i forestals de la producció de plantes aromàtiques i medicinals.
 • Print this article!
 • Facebook
 • RSS
 • Twitter